Tuesday, 17 September 2013

Lagi Kes Pecah Rumah

Rasanya baru je haritu rumah aku kene pecah
Tup tup hujung minggu tadi rumah Along aku pulak kene pecah dekat Mahkota Cheras

Kitorang semua balik kampung hujung minggu tadi
Kakak aku gerak balik hari Jumaat petang
Tiba-tiba hari Sabtu malam jiran Along aku call tanya ada kat mana
Motif????
Sebab dia nampak pintu rumah kakak aku ternganga tapi rumah gelap gelita

Malam tu jugak abang ipar aku gegas balik KL sensorang
Sesampai je...
Memang sah kene pecah..

Sampai berlubang diorang kerjakan grill umah Along aku
Barang-barang yang hilang termasuklah Laptop, Tab & TV LCD baru beli..huhu
Nasib baik barang kemas Along aku diorang tak jumpa
Kalau tak jadi la cam aku...huhu..

Tiap kali terkenang gelang nikah aku tu stress + sedey..hukhuk







5 comments:

Farah Waheda Wahid said...

pecah rumah ni bahaya...takut dan seriau...

RamRamCute said...

banyak2 sabar ye kema...memang sekarang ni tak kira musim perayaan ..pencuri2 ni laju aje buat projek! kita kena berhati2 selalu..

Kawaii Gurlzz said...

Mahkota Cheras yang dekat dengan sungai long tu? Dekat dengan kawasan kita ni.. bahaya ye,, takut dah nak keluar rumah. huhu :(

Kawaii Gurlzz said...

Anyway, jemput join segmen ini :)

http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-2-iklan-by-miss-kawaii.html

Mimi Azirah said...

Skang nih memg kne hati2..mcm2 leh jd..sy pun lpe la ayt pe nk kne bce utk pgr rumah if kite xde kat rumah..tp slalunye setiap kali sy nak.kunci sliding door n grill sy akan bve bismillah

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink