Friday, 26 July 2013

Tutorial Ambil Link Iklan 8Share/Share Iklan

Mula - mula Sign In macam biasa
Bagi yang belum daftar boleh klik DAFTAR 8SHARE

Then boleh follow steps kat bawah ni:

1. Klik button Specials
2. Nampak kan iklan-iklan tu..Pilih yang ada RM je ye.. hehe
Klik la mana yang korang berkenan
3. Yang "Completed" tu jangan klik pulak..Tak de hasil hehe..
4. Pilih message yang korang berkenan @ boleh menarik minat orang untuk klik iklan tu
5. Share iklan yang dipilih. Korang boleh pilih nak share kat mana
Aku pilih Share kat Facebook 
6. Lepas tu akan keluar pop up window macam ni
Yang aku merahkan tu la link iklan korang
Korang boleh copy & paste link iklan tu kat mane korang suka macam kat blog masing-masing
Jangan lupa klik Share link di FB tu (kalau nak la..)
Kalau tak nak just cancel

Senang kan?
Korang akan dapat RM 0.20 bila ada yang klik iklan korang
Tak pe slow-slow
Aku pon baru gak join benda alah ni..hehe..

Gud luck Semua...









3 comments:

Nick Nashram said...

pernah join benda ni dulu.
first time cashout ok lg.
second time cashout dah kena block..huhu

Nora Karim said...

Takde akaun 8share... tapi nice tutorial utk mereka yg ada 8share...

Mimi Azirah said...

dh lama xupdate 8share

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink