Tuesday, 17 December 2013

Pengasuh Anak EL Lagi..Huhu

Nak buat camne kan
Kita yang bekerja pon kekadang ambik EL gak

So, Jumaat lepas terpaksa hangkut budak berdua ni ke ofis
Nak cuti tak boleh sebab cuti dah licin huhu
En. Suami plak ada urgent meeting di Temerloh

Jadinya, pagi-pagi dah kene bersiap pergi kerja la..hihi
Budak-budak excited sangat.. Nak pergi keja katanya...Hmmm..yelahtu



















 Budak sorang nih memang tak leh buat ape
Suka hati dia nak melingkar kat mana-mana
Garang pulak tuh..huhu
Siap ber'picnic' lagi korang yer..
Macamla office ni mama korang yang punyer

Nasib baik boleh tido hehe...
Tenang kejap aku...
Abang take over kerja mama...
 
Time ni dah takde mood
Si kecik pon dah berangin ajer..huhu
Hohoho..ni kira first time aku hangkut dua-dua sekali ke office
Huru hara...hahaha






2 comments:

Aziela said...

Tak huru hara pun. Meriah jer... Berserii sikit opis.

Ct Noraishah said...

pengasuh el..mak kena cuti hehe

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink