Thursday, 2 May 2013

"TiNgGaLkAn AbAng YeR..."

Itulah ayat Faris bila aku call lepas kami sampai rumah malam tadi..
Huhu...sedey pulak aku dengar
Atok ngan nenek suruh Faris ngan Amni tinggal kat kampung
Diorang kate "Alah..2 hari jer"
Akhirnya kitorang tinggalkan Faris sorang jer..
Masa atok bawak Faris naik motor ke rumah sebelah kitorang pon gegas balik ke KL

Huhu..En.Suami kate pagi tadi dah windu sebab tak de kawan nak gaduh..haha..
Amni pun kesian gak macam takde kawan nak main

5 comments:

Hijab Valley said...

Salam sister..jemputlah ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi dan GA jg sedang diadakn sempena pembukaan g shop ini. Jangan lupa follow ye.. :)

Terima kasih
~ Hijab valley ~
http://hijab-valley.blogspot.com

Intan Akma said...

@Hijab Valley
insyaallah

RamRamCute said...

sweetlah Faris ni....hish!!

Aziela said...

Ooo...sebab tu lah En Hubby awak kealm kabut nak balik petang nie kot. Dah rindu anak ler tu kan.

Che Rosliza Che Mat said...

hihihi kesian abang kena tinggal...

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink