Friday, 8 February 2013

BaCkGrOuNd KoMeN AdMiN & PeMbAcA BeRbEzA

Harini aku belajar lagi 1 tutorial baru (baru pada aku lah..hehe..)
Kenapa aku sibuk nak tukar background???

Sebab Fenin!!!!
Cer tengok....
Nampak tak???
Dah la aku tak reti buat Threaded Comment @ Komen Berantai..

So, Yang paling senang aku tukar background color je lah
Lepas tukar jadilah cenggini....
Senang sikit nak kasik beza
Walaupun aku tak reti nak adjust panjang kotak tu tak pelah..
Tu nanti aku berguru lagik...
Yang penting aku tak fenin!!!! Ekeke...
Kalau ada yang boleh tolong ajar aku adjust kotak tu lagi bagus...hehe

Kalau korang pon fenin cam aku leh try tutorial kat Blog Cik NurFarah
Hokey.....


12 comments:

Mimi Azirah said...

senang nk bezakan ye tak?

nea lopah said...

hahahaha..sy pun selalu cuba2 bt keje mcm ni.

Intan Akma said...

@Mimi Azirah
betul tu xde la juling mata nak tengok hehe

Intan Akma said...

@nea lopah
saya buat bila perlu je..sebab tak reti sangat ;)

mama aryan said...

akak lg tak reti nak godek2 mcm nih..hehe

Aziela said...

Uishh...akak sangat kagum... tabik toing toing

Intan Akma said...

@mama aryan
saya pon cuba-cuba je ikut tutorial orang

Intan Akma said...

@Aziela
ape nak kagum nye kak..bukan saya yang buat tuto hehe...

Nick Nashram said...

saya kalo bab2 edit html ni memang fail..silap2 boleh jadi error pulak..hahah

Liyana Erythrina said...

pening nk baca coding je tu, lame2 okla tu =_+

Intan Akma said...

@Nick Nashram
saya pon hentam jer..kalau error kan boleh undo hehe

Intan Akma said...

@Liyana Erythrina
saje cuba-cuba kan ;)

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink