Monday, 11 February 2013

UpGrAdE ToP CoMmEnTaToRs WiDgEt

Aku nak upgrade sikit Top Commentators Widget aku
Ni widget lama aku...
Ni pulak yang baru diupgrade
Jangan mara ek aku tukar tajuk sikit...
Sila mengomel selalu kat aku tak pe aku suka tadah telinga...hehe..
Nampak tak????
Paling Utama aku dapat kembali butterfly gediks gediks tu as bullet..
Haha..Yang sebelum ni tak tau nak ubah kat mane hehe...
Tu yang ade nombor je tu

Tapi yang baru ni lagi banyak function dari dulu..
Tak de function ape pon ekeke..
Cuma nya aku boleh ubah kalau nak tengok Pengomel bulan ni saje ke...Pengomel bulan lepas je ker...
Haa...best kan???? 
(Padahal orang len da lama da buat aku je tertinggal ketapi ekeke...)

Sape yang sama tetinggal ketapi cam aku leh la buat widget ni
Klik je kat Blog Solehah
Senang sangat...

6 comments:

Nurul Faiz said...

nak cuba la. hehehe.

Intan Akma said...

@Nurul Faiz
sila-sila ;)

Mimi Azirah said...

nampak cantik..nk try jugak la....blog sy pun de rama2

Intan Akma said...

@Mimi Azirah
cantik dan senang ;)

Aziela said...

Yes...paling top! Hahahhahaa

mama aryan said...

mmg cantik..akak ni pun jenis yg tertinggal ketapi gak nih..hehe

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink