Tuesday, 5 March 2013

"BeG SeKoLaH" BoboiBoY

Alahai abang sorang ni..
Nampak Mak Su dia tarik beg sekolah dia pon sibuk nak beg
Jadinya terpaksalah belikan 1..

Over x???? Haha...
Padahal isi dalam beg tu pampers... (Yang tu aku punye keje la..)
Senang sikit aku tak yah kendong beg bawak pegi umah pengasuh..
Faris tarik sendiri..haha..

Kalau aku suh Faris kendong beg baju biasa kang orang kate aku tak kesian kat anak plak..
Ni aku cover sikit..haha..
Tapi budak ni kuat...
Selalu beg bagasi balik kampung kitorang tu pon dia tarik jugak..
Lagi besar beg dari budak..haha..





10 comments:

jaa jaa said...

aah la.. lg bagus cmni kan.. blh tarik jer.. saya pun br blkan beg boboiboy kt anak tp ken galas..next time kena bl yg macam ni la...

Aziela said...

Ishh Faris. Adorable sungguh

RamRamCute said...

dia nak masuk sekolah tu...heheheeh

Ibu Lala said...

Hah ha ha rajinnye. Nak beg jugak ye tgk mak su ada beg. Ank akk pun same. Umo nk msk 4 tahun sibuk nk beli beg sklh jugak.

Intan Akma said...

@jaa jaa
betul tu..boleh tolong saya...tangan kita pon tak penuh

Intan Akma said...

@Aziela
beg tu dia yang pilih kak..da pegang tak mau lepas..terpaksa bli jugak haha

Intan Akma said...

@RamRamCute
tak padan ngan umur..hehe..

Intan Akma said...

@Ibu Lala
tak pe lagi kak da 4 tahun..anak saya ni baru 2 tahun..puting pon masih isap hehe

Che Rosliza Che Mat said...

hihihi nasib baik faris mau bawak...

Nick Nashram said...

hahah..ingatkan ade buku cerita dalam tu.rupanya diapers..

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink