Monday, 25 March 2013

KeNduRi KaHwiN @ RoMpiN

Ahad lepas kami sekeluarga ke Rompin meghadiri majlis kahwin kawan aku
Dila ni adalah Ex-Roommate @ Ex-Classmate masa kat matrik UIA
10 tahun lepas dila ni selalu gak ikut aku dating ngan En. Suami dulu kikiki..
Dia pon sama la bawak Suami dia kat sebelah tu...masih lagi orang yang sama..

Lama jugak tak jumpa kawan aku ni sebab dia dah duduk Rompin mengajar sana
So, kitorang pon amik la kesempatan ni nak jumpa dia

Kat sana dapat jugak jumpa sorang lagi kawan aku
Kira kitorang ber-3 memang rapat lah..
Pon Ex-Roommate @ Ex-Classmate 
Yang sebelah aku tu la..Dayah

Aku ngan Dila suka panggil Dayah ni Mak Be
Sebab???dia suka membebel kat kitorang..alah..cam kakak2 membebel
Aku ngan Dila ala2 sakit mental sket dulu (ye ke skarang tak lagi???)
Dayah plak lain dari yang lain..kikiki..
Tak kesah la tapi yang penting kitorang memang rapat
Sebelum balik tangkap gambar dulu ngan pengantin
Niat dihati nak bergambar kat pelamin tapi pengantin makan tak sudah-sudah..haha

Si Dila ni selamba plak tu sound aku sebab nak balik dah
Katanya "Awat balik cepat sangat?Bukan ko naik bas pon"
Chettt... Tak cover-cover langsung pengantin sorang nih..haha
LUV u'olls ;D




6 comments:

Aini Yunus said...

Rompin kat mana..aini pun duk rompin gak dulu

Intan Akma said...

@Aini Yunus
dekat pantai hiburan

RamRamCute said...

Selamat Pengantin baru buat Kawan KEma tu...

Aziela said...

Gambar makan2 takder ker? Hehehehehe

Intan Akma said...

@Aziela
nak makan pon susah kak..si amni buat perangai nak berdokong..saya duduk pon dia marah..tak leh nak letak..mengamuk sebab panas dok bwh kemah tak de kipas..hehe

Ct Noraishah said...

lawa pelamin dia. kalau dapat ambil picture kat atas tu kan best heheh

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink