Tuesday, 26 March 2013

RoMpiN BeAcH ReSoRt

Ahad lepas kan kami ke Rompin untuk kenduri kahwin
So, kami datang sehari awal dan menginap di Rompin Beach Resort

Dekat RBR ni korang boleh pilih samada nak duduk dekat Hotel ataupun Chalet
Kitorang pilih Hotel type, cuma RM198 untuk semalam

Sesampai je anak-anak aku terus belincai atas katil
Dari balkoni tu boleh nampak kolam renang

Sebagai tempat persinggahan kira OK la..
Cuma yang tak best Astro takde, 
yang ade cuma siaran TV biase tapi tu pon cuma TV1 & TV2 je yang ada siaran

En. Suami complain air tak kuat...tak puas nak mandi katenye..huhu

So, sebelum kami check out Ahad tu sempat la pegi jalan-jalan kat tepi pantai
Tapi tak cecah air langsung..haha..
Lepas jalan-jalan tepi pantai ape lagi????Terjun kolam lah...
Budak berdua ni mandi tamau berenti
Lagi-lagi si kecik tu..Selamba badak dia je terjun dari tempat abag duduk tu..
Dah la takde pelampung..
Nasib baik sempat sambut
Siap-siap nak pegi kenduri....



10 comments:

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualikum..

happy nampak, mselim3 tgk pun best..heheh...happy holiday k...

mselim3 pn nak mandi kolam gak nie...heheh..

RamRamCute said...

sumelnya si amni ni..muka cheeky tul...cantik jugak ye hotel ni kema?

Aku Penghibur said...

seronoknya bercuti :)happy family

Aziela said...

Macam cantik jer RBR tu. Tapi bila TV tak best...memang spoil mood sikit la kan.

Intan Akma said...

@Aziela
tu la kak..dari tengok TV tak best baik tido ;D

Intan Akma said...

@Mohd Selim Zainal
Thanks..

combi said...

murahnye bilik..bestnye mandi2...

Nick Nashram said...

saya pun tengah cari pantai yg menarik kat melaka atau pahang ni.
nak pegi nanti masa hari keluarga :)

Deqla Manjew said...

seronoknya tgk 0ne happy family ni.... =)

Ct Noraishah said...

wahhh bestnya. happy holiday

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink