Saturday, 23 March 2013

TiKaR EvAmAtiC RM 20 JeR!!

Maaf aku tak jual yer....  ;D
Ni tengah test lepas aku hampar tikar ni..
Tapi ape motif Amni tergedik disitu???? kompius aku

Tikar ni aku beli kat Nilai
Mak aku saja nak belikan adik aku terpaksalah aku join membeli sekali..haha.. 
(Nak pujuk adik aku la tu sebab tak dapat ikut kene g skolah)
Lagipun first time aku jumpa yang murah
Kalau kat KL paling murah pon jumpa kat pasar malam RM 30 dengan tulisan LELONG!!!!
Tapi kebanyakannya RM 45 keatas

Dah murah ni aku kaut je lah...
RM20 je!!!!

Boleh la buat lapik budak-budak nak main
Lagipun tikar ni ringan..
Memang ringan sebab faris angkat sendiri dari kedai bawak pegi kereta
pastu dari parking kereta ke rumah 
(Parking kami ke rumah sangat jauh hokey!!!)
Aku tak suruh tapi dia sendiri yang excited nak bawak tikar upin ipin tu
Yang ni aktiviti bebas ;D
Abang macam biasa ingat tikar sembahyang
Amni tunjuk skill menulis dia...



4 comments:

izan mama mia said...

wah murahlah tuu..sll mmg mahal tikar nih

RamRamCute said...

seksi betul si adik tu...hihihi..

Kema..kak ram ada tag awak kat sini..Jom terjah

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Nick Nashram said...

kalo saya barang murah, nampak cantik terus beli je..tapi besanya baju t-shirt la..huhu

Ct Noraishah said...

murahnya...murah sangat tu. nt nak pergi nilai juga la

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink