Monday, 26 November 2012

CiK LyEeN's GiVeAwAy

Salam semua...Harini aku kene join GA ni. Kenapa????
Sebab tuan blog paksa join...ekeke... Aku tak tipu...kalau tak caya gak klik banner kat bawah tu.


Caya tak????? Kikiki....
Sangat suka kaler tema banner tu...sangat la sweet.....macam blog haku (eceh..perasan..)

Ape kategori hadiahnyer????
Teruja aku tengok senarai hadiah nyer....
Nak tau ape????
Year end birthday party cupcakes
Tudung Bawal Balqis/Roses
Syria Balqis/Roses
Shawl Half Moon Sakura
Shwal Half Moon Rose
 Shawl Tiara
Shawl Sophie
Tudung Chiffon
Tudung Bawal Pelangi
Tudung Bawal Checkers
Tudung Bawal Beads
Tudung Bawal Printed
Syria Chiffon 
Pashmina
Inner

Best tak????Best kan.......
Sempat lagi kalau korang nak join sbb tarikh tutup GA ni  31hb Disember 2012.
Manela tau nama korang & aku tersangkut... ekeke...
So blogger bertuah yang aku nak tag adelah... SINI SINI
(Konfem kategori blue cupcake tu nama aku tak tersenarai..ekeke..)
Good Luck semua!!!!

20 comments:

!em@ GurLz said...

hye...
iema dtg dr GA yg sme
meh singgah blog iema
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari GA yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
Niena dah follow kamu ..
Follow Niena semula ya ..

Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

intan akma said...

!em@ GurLz & Niena Sofea: TQ & Done follow

Nur Amiera said...

bw dari segmen yg sama..
jemput singgah dan tinggalkan jejak di blog sy pula :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

jom join segmen nie ..

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/holiday-giveaway-by-anis-and-fareesha_27.html

Mira Production said...

dari segmen yg sama..
dtg + follow..jom singgah ke blog mira pula http://numiraira99.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Farhah Nurhanis said...

Datang dari segmen yang sama . Blogwalking sambil follow . Jom ke blog Hanis pulak .

http://xoxo2905.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

intan akma said...

Farhah Nurhanis: TQ & done follow ;)

Iezwa Wawa said...

Hyep! Datang dari GA yg sama. Jemput ke blog wawa
http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

..> Jemput jgak join GA wawa. Bnyk hadiah menarik untuk anda~
http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tambah-followertwitter.html

intan akma said...

Iezwa Wawa: Done follow.. ;)

secret of us said...

salam..^^

datang + follow dari segment yang same..

Jom ke blog saya..
http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

secret of us said...

salam..^^

datang + follow dari segment yang same..

Jom ke blog saya..
http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

join jom : http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/exclusive-giveaway-by-double-a.html

wawa said...

hai.. saya datang dari segmen yang sama..
jemput ke blog saya..
http://seraazwa.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Nur Syahira said...

drop comment here.....nice blog !! hehehe..

jom drop comment di entry sy ?tu kalau sudi lah... T_T
good luck yup ^_^


http://imnursyahira.blogspot.com/2012/11/ga-cik-lyeens-giveaway.html

Nur Insyirah ★ said...

Assalamualaikum :)
Good luck oke ? Jngan lupa jejalan di blog saya pulak yer ^_^

http://meinestorie.blogspot.com/2012/12/cik-lyeen-giveaway.html

Fyzaa Chicc said...

Assalamualaikum , Hi ! dari segmen yang sama . done follow your blog , niceeeeee sangat ! ^_^

http://fyzaachicc.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

emma michiyo said...

DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
dari GA awesome tu
jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak.. http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

saya tag awak

tlg like juga entry tu ye :P

intan akma said...

@emma michiyo

TQ done follow

sahy said...

Datang dari segmen yg sama..jom datang blog kita pulokk~ http://mysara-bilaakumenaip.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Intan Akma said...

@sahy
salam kenal...

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink