Friday, 16 November 2012

LuNcH SeGeRa TaPi keNyaNg....

Semalam public holiday Awal Muharam....
Cuti lagik....Hmmm...Bukan pening sebab tak keje tapi aku yang tak tau nak buat aper kat rumah..hehe...
Aku tengok En. Suami khusyuk ajer depan laptop buat keje. Macam tak de gaye nak ajak aku keluar je.

Jadinye aku pon memulakan operasi menjadi suri rumah @ bibik hari ini..ekeke...Disebabkan dah letih sangat buat keje sampai tak sedar dah tengahari...Opss....belum masak la pulak...

Nasib baik En. Suami kate tak yah masak nasi. Jadinye...aku pon buatlah yang senang-senang aje iaitu Mee Bandung Muar (tak yah susah-susah pegi sampai Muar ekeke..)

Kenapa aku kate senang? Haruslah...sebab aku gune ni...

First time nak test ni

Ni pulak bahan-bahan yang aku campak je dalam kuali. Aku gune ape yang ade ajer...
Kenapa tak de telur?? 
Ha..tu la die telur tak de dalam gambar sebab telur aku masukkan leklok aku tak campak kikiki....

Dan.... Siap...Semudah 1 2 3. Alah macam iklan Prego tu. Ekeke....


Ni pulak mangkuk aku...Selamat.....

Kalau ikut tekak aku ok ajer sebab utamanye adalah bau udang kering nye tak kuat sangat.

Faris pon boleh makan tau sebab pes tu tak pedas. So untuk En. Suami dan aku yang kuat pedas nampak tak aku tabur ape atas tu.... jangan kate tak kenal aku jentik kang... hihi...




2 comments:

Aziela said...

Alamak...nampak mcm sedap la. Kena try la nie..

intan akma said...

Aziela: Sila-sila kak...bagus untuk yang rajin macam kita...;)

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink