Wednesday, 14 November 2012

KeLuArGa BaRu KaMi...

Semalam kan cuti umum Deepavali...Hmmm.. Ape la aktiviti harini ek?
Pening jugak kalau dok umah saje. Budak berdua ni pon da tergolek gelantang  dari pagi...

Time ni budak berdua ni kene kandang (atas sofa jelah...) sebab aku tengah nyapu sampah...ekeke...

Akhirnye aku dan En. Suami pon decide nak ke Kajang Plaza Medical Centre (KPMC).
Buat ape?????

Tengok BABY BARU....(jangan pikir itu baby aku...aku jentik kang..ekeke..)

Sila baca betul-betul nama ibu baby...bukan nama aku kan..... ;)
Tu sebenarnye anak ke-2 Along aku...Cantikkan tarikh lahir baby tu 12/11/12.

Ni die baby nyer...cute je kan...
Jadinye sekarang secara rasminya mak & abah aku ade 6 Cucu kesemuanye...miahahaha....Express kan anak-anak mak abah....

Tengok faris...memang excited ngan baby...keje nk mencium ajer...tapi aku xbagi sebab die selesema....aku bagi pegang2 ajer...

Amni plak buat aper????

Duduk kt sofa & di tangan ade roti...makanan mesti ader.... ekeke...
Amni sengih ajer...
"Mama adik masih lagi juara kan?"
Juara ape ek?
Baby paling berat antara 6 cucu atok nenek.... Ngeh..ngeh...

So, kepada sesiape yang plan nak bersalin kt KPMC, ni senarai harga PAKEJ BERSALIN kat situ.


Boleh bayar installment lagi...ekeke...

Anyway congrats to Along!!!!





2 comments:

Aziela said...

congrats Along, atok dan nenek. Hehehehehehe. Comelnyerrrr baby girl. So, Along ada 2 girls lah nie. Awak jer yang ada sepasang ekk..hehehehehe.

intan akma said...

Aziela: Saya da bole rehat da kak..diorang belom lagi..kikiki...

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink