Thursday, 22 November 2012

SuRpRiSe DaRi En. SuAmI

Semalam En. Suami buat surprise for my birthday....
Cer tengok ape yang aku dapat? nak tergelak pon ader...kikiki...(gelak kecik je)
 Ros merah adalah simbol menunjukkan rasa cinta & romantik.
3 kuntum pulak bermaksud "I Love You". Opssss...jiwang karat laki aku...ekeke...



Seingat aku la kan ni kali ke-3 aku dapat bunga dari En. Suami. 
Yang pertama masa cintan-cintun dulu. 
Yang ke-2 masa haku convo & 
yang ke-3 semalam..
Ish..ish..ish...sangat tidak romantik laki aku..hehe..

Tapi terharu gak lah sebab laki aku cakap die kene ejek ngan officemate die masa bawak bunga ni masuk opis..ekeke...

Tau diorang cakap ape????

"En. Fahmi ni muka je garang tapi...dalam hati ada TaMaN" ekeke...kesian tak? kesian....

Over tak haku...Ngee......

Mana kek nyer????? 
2 batang lilin tu maksudnye masih lingkungan 20-an (muda remaja lagi.ekeke...)






Dalam paper beg kat tepi tu ape ek????

Hihi...lepas siap potong kek baru aku tengok tau..surprise la konon..ekeke...


TQ En. Suami.. :) . Yeay...dapat jam baru...
Dalam pada tu aku sempat lagi tanya laki aku....

"Kaler pink tak der ke bang???" Ekeke...


2 comments:

Aziela said...

Waahh...giler best. Ish..ish..ish....

intan akma said...

Aziela: memang giler...hihi...

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink