Monday, 26 November 2012

SeGmEn: GrAnD BLoGWaLkiNg By: NaBiLa BiELa

Waahh....First time nak join ni..GRAND wooooo... ;)

Kenape aku nak join???
Sebab banner kat atas tu sama color ngan tema blog haku...Ekeke..

Tapi...Yang paling utama skali hopefully lepas aku ber BW ni adalah yang sudi nak meramaikan teman-teman@followers blog ni...
Sesape yang dah terlangkah ke blog haku ni jangan la memalu nak follow k... Ngee.....

Yang haku paling suke segmen ni ade kasik hadiah tau.
Setiap pemenang dibahagikan mengikut kategori yang telah ditetapkan.
Hadiah nyer????
RM30/Hadiah Misteri/Celak Arab/Shawl/Header Blog

Kalau korang nak join segmen ni sempat lagik sampai 7hb Disember 2012.
Kalau nak join klik ajer banner kat atas tu..
Selamat berblogwalking....(untuk haku & semua..ekeke..)

JOM beramai-ramai...



8 comments:

mselim3 said...

saya datang dari segmen yg sama...kunjungan balas..daripada mselim3

intan akma said...

mselim3:TQ Done follow back

Nur Amiera said...

singgah sini balas kunjungan :D

intan akma said...

Nur Amiera: TQ ;)

Ct Noraishah said...

jom singgah

http://sna-aai.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

sukakartun duatiga said...

dari segmen yg sama..folo awak jugak

intan akma said...

@sukakartun duatiga

TQ ;)

intan akma said...

@Ct Noraishah

Done ;)

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink