Monday, 12 November 2012

SuSu AnMuM EsSeNtiAL FrEE!!!!

Al kisah nye bulan lepas aku join la redemption program untuk Anmum Essential. Sepatutnye aku redeem benda alah ni LAST YEAR...Tapi...biaselah aku kan slalu terlajak perahu..ekeke...

Jadi aku mulalah geledah sana sini carik balik scoop lama...yang aku jumpa cuma 15 scoop kaler purple.. Aku tak puas hati sebab sikit sangat..Jadi aku pon tanye lah En. Suami...

"Abang ade nampak tak scoop lelama? Pernah buang tak?"

En. Suami ringkas je jawab: "Ade rasenye"

Ape lagi aku pon membebel berjela-jela tak hengat..ekeke...

Cara nak join senang ajer..

1) Isi redemption form
2) Potong belakang scoop
3) Kira betul2 (tu pon kene tulis ke..hehe)
4) Attachkan dengan receipt /barcode
5) Courier

Jadi inilah hasil 15 scoop tu... dapat 3 kotak ajer...

Isi dalam nye plak...


Jadilah...harga sekotak pek 500g tu pon da RM 28.60. Kira budget susu bulan ni save 
RM 85.80 

Tak habes lagi..... Cer nengok aper yang aku jumpa tuh?

1 plastic scoop

Selepas di potong dan di congak2...

Boleh dapat lagi 3 kotak free!!! Nanges....

Takpelah..aku simpan lagi untuk next year...

Korang agak-agak la kan kalau aku bagi tau En. Suami...Rase-rase ade tak kene sekeh ngan laki sendiri...SShhhhh...Baik aku diam ajer...ekeke...

p/s: Just for reminder starting from this year kene simpan barcode /receipt untuk join this redemption program.




4 comments:

Nor Salmi said...

Assalamualaikum..
salam kenal. Singgah dari blog cik ros cute.. follow sini

Tihara said...

as salam

beruntung jugak yea kalau amcma tu..alhamdulillah rezeki tu :)

Bui Junaidi said...

WAH..WAH..BESTNYA

intan akma said...

Nor Salmi: Wsalam & TQ
Tihara: Betultu ;) Alhamdulillah
Bui Junaidi: Best..best..Saye suka..saya suka..:)

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink