Tuesday, 29 January 2013

AmNi ToNcEt

Benda yang paling aku tunggu-tunggu masa dapat baby girl....
 Main dandan-dandan ekeke...
Aku tersangatla excited bila rambut budak tecik ni da boleh diikat walaupun secoet ajer hehe..


Sekarang dah pandai tadah muka bila aku tengah sebok menepek bedak kat muka
Kang tak lama lagi mula la menyelongkar barang make up aku..huhu


9 comments:

NoEn said...

comel sangat

Intan Akma said...

@NoEn
hehe..mama die tak de kojer

Farah Waheda Wahid said...

ala tomey2...geram jer aunty tengok... sampaikan peluk cium kat dia ek... he he he...

Intan Akma said...

@Farah Waheda Wahid
memang geram tengok budak ni hehe...

Ct Noraishah said...

alah comelnya..

Rahmah Abd Mutalib said...

alolo..comelnya dia...kiut!!

Aziela said...

comelnyaaaa

Mimi Azirah said...

comel je toncet die

Mrs Velentine said...

comelnya amni

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink