Monday, 21 January 2013

ShOrT SeGmEnT By NaA

Tarikh tamat 21 Januari 2013
Nampak tak???
Memang short segment.. Ape lagi klik je banner tu terus join k ;)

Yang menariknye SEMUA yang join segmen ni blog korang akan di promote oleh penganjur hokey!!!

ChRoNicLeS oF mY LiFe
Yang aku letak header ni bukan suka-suka tau..
Penganjur yang mintak supaya senang nanti nak promote blog
I Loiikkeee......

11 comments:

Farah Waheda Wahid said...

selamat bersegmen dear... ^_^

Mimie Najib said...

datang berkunjung dari segmen yang sama.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

Intan Akma said...

@Farah Waheda Wahid
TQ ;)

Intan Akma said...

@Mimie Najib
TQ sudi singgah

Nurul Ain said...

terima kasih sbb sudi join segment ni
good luck yee

Khalid Kyle said...


Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

Intan Akma said...

@Nurul Ain
macih ;)

Intan Akma said...

@Khalid Kyle
done follow back ;)

Mrs Velentine said...

good luck

Fieda Rafli said...

selamat bersegmen/..

Dianaa said...

Salam :)
FD singgah sini dari segmen yg sama
http://www.fatindiana.com/2013/01/short-segmen-by-naa.html

jemput join Topup Giveaway ^^
http://www.fatindiana.com/2013/01/topup-giveaway-by-fd.html

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink