Thursday, 3 January 2013

PhOtO PRiNtiNg EOE OnLiNe

Sedang aku menyelongkar almari tetiba terjumpa plak 1 plastic gambar
Gambar yang aku cuci setahun yang lalu..ekeke


Gambar-gambar ni adalah sisa-sisa yang tak muat aku nak tepek dalam album..
Dalam erti kata lain sila beli album baru.. Ngee....

Tapi aku bukan nak citer pasal tu...
Just nak share pasal online printing pada kengkawan yang belom tau 
(Yang dah tau dok dendiam) ;)

Sebenarnye mak abah aku selalu membebel kat kitorang 

"Tangkap gambar bukan main banyak, cuci nye tidak"

Hehe...biaselah tu orang dolu-dolu la kate kan..ekeke...
Bagi yang malas nak ke kedai gambar cam aku apa susah...online je kan senang

Aku print sekeping 4R cuma RM 0.30sen jer..murah kan???
Kalau order lebih RM 35 free delivery tau.
Caranya pulak tak leceh pon...
Korang upload jer gambar yang korang nak cuci tu...
Kualiti gambar????
Terpulang pada kamera masing-masing (Yang ni paham-paham la ek)

Delivery pon cepat...
Sama jer macam korang beli barang online..
Senang kan???

Cubalah...


15 comments:

abah khalisha said...

cantik gk tu

Farah Waheda Wahid said...

wah menarik nih...baru first time dengar... ^_^

Mimie said...

ooo...de juagk ke online printing nih...kne cuba gak nih sebab sy pun mcm tuh amik gmbr byk2 tp tak pernah cuci pun..hahaha

Intan Akma said...

@abah khalisha
try la

Intan Akma said...

@Mimie
cuba la..mesti x nyesal...

Intan Akma said...

@Farah Waheda Wahid
kan..kan...tak tipu...memang menarik untuk dicuba

Tihara said...

tu lah tangkap gambo penoh fb patu..seniri tgk sbb private..elok gak dicuci :)

Intan Akma said...

@Tihara
tau takpe..hehe..cuba la kak..

Mrs Velentine said...

menarik...

QasehnyaRania said...

as-salam..
a`aa..murah kan..boleh la try ni..
ke main byk lagi gambar yg disnap tapi cucinya tidak..hihi

Intan Akma said...

@QasehnyaRania
murah..& jimat masa :)

izan mama mia said...

mmg dah lama tak cuci gambar...

syafeika edora said...

, huhu. Saya selalu simpan gbr dlm pendrive je. da lme da x cuci gbr gbr ni

Anonymous said...

ada free album tak?

Intan Akma said...

@Anonymous
kalau tak silap saya masa nak submit order tu boleh add to cart sekali kalau nak album..RM 1 kalau tak silap..sory dah tak ingat lama sangat dah..

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink