Tuesday, 22 January 2013

EnDiNg DaLaM HaTi AdA TaMaN

Tengok tak ending cerita ni malam tadi????
Sape tengok angkat tangan????
Sape tengok tapi terlepas part ending tu pon angkat tangan??? ekeke.. 
(Bos aku salah seorang nye dan aku hampir-hampir terlepas jugak)

Memang suspen giler ar.. 
Boleh pulak die main tipu-tipu siap dah keluar lagu & nama pelakon bagai
Ingatkan cerita da habes dengan ending yang boleh membuatkan orang yang follow cerita ni menyumpah seranah lah..
Tapi..gimik aje rupanya...

Hadoilaa..aku siap gaduh ngan adik aku sebab adik aku kate ni bukan episod akhir..
Aku kate memang die tulis akhir lah...
(Bos aku pulak cakap ade part 2 ke??? ekeke..)gelakkan lagi..
Tak pe aku dah tamatkan cerita yang bos aku tak tengok tu gara-gara ingatkan cerita dah habes & terus tukar channel.

So, ending dia mestilah Randy bersama Elfira kan...

Sukanyer tengok Randy ni...
Tau part mane yang aku suka tengok???
Bila Randy mintak upah dari Elfira...
Oppss....Gediks la pulak ekeke... Swweeeetttt....

Lagu dia pulak hadoila... 
EVERYTHING I NEED & SELALU MILIKMU
LAYAN habes!!! ekeke..

Siapa yang tak mengikuti cerita ni cer tengok..BEST!!!!


9 comments:

Aziela said...

So, apa ending dia?

Intan Akma said...

@Aziela
macam cerita cintan cintun biase la..Randy & Elfira bersatu eceh...

Tihara said...

alamak tak nah folow cite ni..heheh :)

Ct Noraishah said...

haha..ending camtu je

izan mama mia said...

saya tgk episod mula..pastu tengah..last ending saya tgk..hahaah..

NoEn said...

xfollow pun citer ni...kadang2 ad jugak tertengok yg ulangan punya

Mimi Azirah said...

tak tgk pun...hahaha

Mrs Velentine said...

so apa endingnya..Mv tak tengok

Intan Akma said...

@Mrs Velentine
endingnya haruslah randy dengan elfira..ingatan hero pulih semula la konon..hehe

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink