Monday, 17 December 2012

AkU TeRgLaMoUr


Ini bukan sebab aku menang pape tau...hehe..
Aku tak bersalah!!!! huhu...kesian aku
Mungkin sebab aku tak revert to blogger profile...tu yang jadik cenggini..
Tapi kalau Mimie tak jumpa gak silalah ajar saya ek...huhu...
Saya Baby baru belajar.... baby ker???? ekeke...


40 comments:

Adriana said...

la kak intan ke...

Intan Akma said...

hehe...malu i... ;)

NoEn said...

datang dari blog pink ummi
salam kenal...glamor gitu..hehe ;)

Intan Akma said...

@NoEn
salam kenal..hehe...

mama aryan said...

xpe..akak pun sama jugak,kdg2 blur lagi

Aziela said...

Ha...kan dah glamour kan...hahahahhaha

Intan Akma said...

@mama aryan
kikiki...gelakkan diri sendiri...

Intan Akma said...

@Aziela
tak pasal - pasal....

ummiross said...

Salam kenal...

Intan Akma said...

@ummiross
salam kenal...thanks sudi singgah

Cik Syida said...

dtg follow sini :D

Intan Akma said...

@Cik Syida
TQ...done follow awak juga

ieda said...

kekekek ramai juga blogge yg singgah umah akk G+ dia x update ngan blog url huhuh .. memang payah kita nak jejak balik tau ;)

Intan Akma said...

@ieda
knowledge baru untuk saya hari ni kak..huhu..

Nisah Idham said...

Salam Ukhwah..
terjumpe dari blog ummi..
(^_~)

Intan Akma said...

@Nisah Idham
salam kenal..TQ sebab sudi singgah ;)

Jaa said...

salam kenal..singgah dari blog PU..

Intan Akma said...

@Jaa
Thanks sebab sudi singgah...

Mimie said...

lor de wat entry ke???

shasha yacob said...

salam kenal , datang dari blogger ummmi :)

fieda said...

singgah malam..salam kenal intan akma..

sal ya said...

terglamer secara tak sengaja.

Intan Akma said...

@Mimie
haruslah...hehe...sy tak nak la glamour sensorang..sy ajak awak skali..ekeke..

Intan Akma said...

@shasha yacob
salam kenal...thanks singgah sini

Intan Akma said...

@fieda
salam kenal juga ;)

Intan Akma said...

@sal ya
tau tak pe...hehe

Mrs Velentine said...

salam kenal...

Nurul Faiz said...

sekali sekala glamour apa salahnya. huhuhu... salam perkenalan :)

Intan Akma said...

@Nurul Faiz
tak pasal-pasal ramai yg terjah..hehe..TQ

Intan Akma said...

@Mrs Velentine
salam kenal ;)

ayut said...

hihihi...sbb kdg2x tak dpt trace..tu problem ye :)

Che Rosliza Che Mat said...

intan ke? huhuhu

Intan Akma said...

@ayut
hehe nampak sgt la xreti nye kan?

Tihara said...

akak pun terjah sama ni..
akak byk jumpa blog yg guna google +
tapi takde link blog, takde popup window,tak remoe word verify..tapi segan nak tegur..kira buat entry mcm PU okay jugak..lg pun org nya frenly..
salam kenal eks :)

Intan Akma said...

@Tihara
bagus jugak ade yang tegur..kalau x tak pandai2 hehe..

Intan Akma said...

@Che Rosliza Che Mat
sayela kak huhu...

Mimie said...

singgah sini balas kunjungan...xde entry baru ke yang??huhuhu

Intan Akma said...

@Mimie
hari ni rasa blur yang amat sangat la...hehe...sat saya p perah otak

izan mama mia said...

sesekali terglamer apa salahnyer..hihi

Intan Akma said...

@izan mama mia
kontroversi habes...ekeke

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink