Tuesday, 11 December 2012

En. SuAmi EkSyEn AkU TeNsEn!!!

Huhh....
Tensen je aku harni 
Gara-gara jeleskan En. Suami yang bercuti sempena Sultan Selangor birthday...
 (Tu pon nak jeles)
Mestilah dah la belen cuti melambak-lambak...Siap kata nak jual cuti kat aku lagik...eksyen...

Walaupun harini En. Suami cuti takde nye dia nak jaga budak berdua tu...

Sian anak-anak aku...

Pengasuh pulak baru inform pagi ni ada hal di KWSP
Walaupun anak diorang ada tapi aku takot jugak nak biar anak diorang mandikan Amni....
(Budak tu dah la berdiri pon tak stabil lagi kikiki...)
Kalau Faris lantakla dia nak berkubang ke hapa..ye tak????ekeke...

So, terpaksalah aku mandikan dulu bebudak ni sebelum dihantar ke rumah pengasuh...
(Tak pasal-pasal aku lambat g kojer...)
Dah En. Suami tak nak jaga....
Hmmmm.....

Tu jelah bebelan aku harini...
Nasib korang la ye sapa yang terbaca..kikiki...
Laki aku dah kene bebel da pepagi tadi...hehe...

6 comments:

Aziela said...

Kita nie selalu berkorban sampai habis cuti kan... Sampai unpaid leave semata2 untuk family. Tapi hubbies selalu take advantage. Ishh...geramm jer.

intan akma said...

@Aziela
Takpe kami dah janji next year kalau ade emergency xde pengasuh dia yang kene cuti dulu...saya cuti cuma bila terdesak....bagus tak perjanjian kami..ekeke..

Che Rosliza Che Mat said...

sabar jerlah...

intan akma said...

@Che Rosliza Che Mat

opss...akak pon terbaca bebelan saya..hehe..

Mimie said...

sbr jela....

komen entry smbil dnga lagu apo kono eh jang...hahaha

Intan Akma said...

@Mimie
hehe...den yang terkono..haha

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink