Friday, 28 December 2012

HaPpY BiRtHdAy To MaK & IjA

26hb Disember 2012 tarikh birthday mak dan adik aku.
So, kami celebrate lah sebab kebetulan mak datang KL sempena cuti sekolah ni sebab nak pegi Jalan TAR..hehe..
So, tinggallah abah aku ngan adik lelaki jaga umah kat kampung...
Tapi sebab hari bekerja kan kami makan-makan kat luar jer...
Dekat Ana Ikan Bakar Petai Bandar Baru Bangi
Lupa plak nak snap gambar makanan..haha..
Semua dah macam kebulur ajer...
Cappuccino Cake

Yang paling menyibuk nak potong kek mestilah anak aku Faris..ekeke..








Ija, Along, Adik, Mak, baby Along & Kepala Amni :)
Yang tukang suap tu birthday girl@adek aku..
Birthday mom????Mestilah yang tudung kuning tu...
Amni pon nak jugak!!!!

Ni adik bawah aku yang nak kawen tahun depan.

Ni Angah aku & anak sulungnye Aadam







Laki sapalah yang tak reti-reti nak berenti makan tuh..
Ini para-para suami + tunang adik (Baju Hitam)




Anak aku dah start berenang-renang tu..Tak paham -paham lagi????
Balik!!!!

Ok...Cau cin cau..  
:)






7 comments:

Tihara said...

best kan gath ngan family macam ni.. :)

Intan Akma said...

@Tihara
tu la kak...bukan senang nak berkumpul walaupun duduk dekat

Najihah Najmy said...

JEMPUT JOIN! http://supersweetcola.blogspot.com/2012/12/quick-segment-why-we-love-blogging.html
SENANG JE SYARATNYE :D

Aziela said...

Meriahnyaaaa...seronokk jer tengok. Eh, food dia sedap tak?

Intan Akma said...

@Aziela
saya rasa OK jer..kalau tak sedap idak ler licin semua..hehe...

Nor Salmi said...

Bestnya dapat berkumpul ramai2 macam ni..

Intan Akma said...

@Nor Salmi
best...

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink