Friday, 14 December 2012

AmNi & CeKaK 1 RiNgGiT


Terjakun sekejap bila tokei kedai kata rege cekak tu seringgit jer...
Memang rege dia cenggitu @ aku yang tak tau harga cekak memang cenggitu atau tokei kedai tu memang juai murah????
Lantaklah....yang penting aku dah kaut 1 (bunyik macam kaut banyak sangat..hehe...)

Jadinye aku "cheewiiiii" (bahasa laki aku)@ excited giler la malam tadi
Tapi kalau family aku selalu cakap "ungah.." ekeke...Bahasa banjar kot...

2 ekor Butterfly....
Tak boleh duduk lama pon atas kepala budak tecik ni...
Abang pon nak join adek...

Aku tengok abang dah jeling-jeling tak sabar nak rampas cekak adik tu...
Memang dia rampas betul....
Siap pakai & cakap kat aku cenggini..
"Mama nak ambaar"
Hokey...
Hasilnyer....
Malu la bang

Time ni aku ejek-ejek dia...
"Tak malu la abang ni...Pakai ami (panggilan Faris kepada Amni) punye mcm perempuan"
Ekeke...

Tu je pon yang nak dikongsi....hehe..


10 comments:

Adriana said...

comeynya amni

intan akma said...

@Adriana
:) TQ salam kenal...done follow jugak

Aziela Azila said...

Alahai...comeynyer... Dua2 jadi comey. Tapi hilanglah macho abang tu kan...

intan akma said...

@Aziela Azila
Abang gedik ;)

Mimie said...

comel2

intan akma said...

@Mimie
;)

shasha yacob said...

eh eh comel. malu cik abg pakai cekak . hihi

Mrs Velentine said...

comelnya dua beradik ni

Intan Akma said...

@shasha yacob
abang over td adek ;)

Intan Akma said...

@Mrs Velentine
TQ tu jelah sweetheart saya

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink