Thursday, 13 December 2012

TeRbErANi BaWaK KeReTa PaRt 2

Lepas bersalin anak ke-2 aku dah start berdebar dah...
Yelah..da takde alasan nak bagi kat En. Suami...
Apa???? Bagi alasan yang sama cam tahun lepas?
Oh tidak....Jangan sesekali terpikir hokey....Babap kang.. Ngee...

Beberapa bulan lepas start keje semula En. Suami dah mula bertanya soklan yang sama...
Aku tebalkan telinga jelah @ buat dono jer... (stress je laki aku kikiki..)

Satu hari aku terbaca 1 kesah kat blog si isteri gagahkan diri bawak kereta time husband keluar outstation. Fuhh..masa ni memang aku bersemangat waja lah...tapi baru sikit jelah...

Lepas tu????
Aku dok la google semula cara nak drive yang betul & camne nak masuk parking (segala jenis parking lah...) sampaikan aku kene gelak ngan adek aku sebab terjumpa berhelai-helai kertas cara masuk parking bergambar..ekeke... (over tak haku..)

Bila balik kampung aku En. Suami teman aku test bawak kereta pusing-pusing kampung.
Sangat suka membebel.... STRESS...kikiki...

Nak dijadikan cerita En. Suami bagitau ofis die kene pindah jauh sket..So, susah sket dia nak hantar dah...Huhu nangess...Lagi 1 dia da nk start kerap pegi outstation. Nangess Lagiii....

Tidur malam tak lena tuu asik pikir benda alah ni hokey.....

STRESS!!!!





7 comments:

Aziela Azila said...

Siap bergambar lagi cara parking yer...haahahhahahaha

intan akma said...

@Aziela Azila

Nak wat camne kak...otak lambat pick up bab -bab kereta ni..huhu

Mimie said...

lme2 terror la drive

izan mama mia said...

ish..saya pun tak lulus lagi belajar bw keta..huhu..suami garang sangat ajar..kehkeh

intan akma said...

@Mimie
Doa2 kan la ye ;) anyway salam kenal

intan akma said...

@izan mama mia
senang citer xleh blajar ngn suami sendiri.. ;)

Mrs Velentine said...

hehehe..MV pun dulu mula2 bwa erdebar2

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink