Monday, 3 December 2012

BeLaTeD BiRtHdAy CaKe For AmNi


Mama lupa ker?????

Mana boleh lupa....First birthday tuu......Tapi lepas-lepas ni kalau terlupa tak pe kot ekeke....
Actually birthday Amni 16 November haritu, 5 hari sebelum birthday aku... Sory la laling mama busy banyak jemputan kawen... 
(Tapi birthday mama sempat je celebrate??? Erk...tu abah hang yang buat surprise ekeke...)


Celebrate @ Rumah Atok
Kek untuk Amni... suker tak???suker tak???
Mama Amni yang terlebih excited sebenarnye....
Erk..yang kat atas tu bukan birthday girl nye tau....

Ini birthday girl yang betul... ;)
Rupa-rupanya Amni takut dengan barbie doll tu..sian die....huhu....

Kek ni aku dah tempah lama dah tapi aku asikla postpone tarikh...
Untuk kek ni haku dapat special price dari Tokey kedai. Sebab ape???? 
Sebab ini second time aku tempah kek dengan die. 

First time tempah kek untuk Faris....


Suker..suker..suker...Ekeke....

Besar dah anak-anak aku..... ;)

3 comments:

Aziela said...

Besarnyaa skirt doll. Doll comel pun Amni nangis? Alahai.. Happy Birthday to Ami and mamanya.

intan akma said...

Aziela: memang melalak x brenti die kak...

Lyeen De Syifa said...

Anda ditag! http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/12/special-year-end-ga-fy-nad.html

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink