Thursday, 13 December 2012

NaK WiDgEt ToP CoMmEnTaToRs???

Seronok tak bila masuk blog kengkawan & nama u'olls ada di situ sebagai Pengomen Tegar!!!
Korang pon boleh wat jugak...
Kembang sket pengomen tu bila masuk blog korang..ye tak????  ;)

Kalau nak try boleh la terjah
http://teknikbuatblog.blogspot.com

Senang jer....


Korang nampak tak 5 butterfly yang berderet tu???
Tu memang ikut template blog aku....
Kalau korang copy sejibik sejibun kod HTML sebelum butterfly tu akan ade blue circle arrow@bullet....
(
dah jadi double bullet la kan)

So, korang delete kod kad bawah ni. Ctrl +F
http://3.bp.blogspot.com/-vGIRCcJwLQI/TWeHAUEdneI/AAAAAAAABZo/GbNJxdKhRHg/s1600/circle-arrow-blue.png

SIAP!!!!


4 comments:

izan mama mia said...

widget ini secara tak langsung beri penghargaan pada pengomen tegar blog kita kan..

intan akma said...

@izan mama mia
betul betul betul..kalau tetiba rasa nak kasik award lagi best kan?

shasha yacob said...

wah siap buat top komen lagi. cantek

Intan Akma said...

@shasha yacob
haah..rajin-rajin la komen ye..tengok nama awak da naik ;)

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink