Monday, 17 December 2012

SeGmEn BLoG ChOmEL

Klik Banner untuk join
Salam Isnin semua....
Pagi-pagi dah terserempak segmen ni...
Tengok tajuk jer trus trase nak join...ekeke...(Haa..tu nak ngate aku la tuh)

Hokey...
Now it's the time to "Angkat Bakul Sendiri"

Sebab musabab utama tak lain tak bukan kaler blog haku adalah Baby Blue & Baby Pink
(Dah nama pon baby confirmlah chomel) Ye ke tidak????
Lepas tu plak cer tengok ader manyak butterfly gediks2 kat blog aku...
(Kalau dah gedik2 tu kira prasan chomel la tu) Ye ke tidak????
Dan yang tentu2 nye gambar di header aku...
(Hokey la kalu tak boleh terima  hakikat ibu bapa kanak-kanak tu chomel, sila abaikan...)
Fokus pada 2 orang budak chomel tu saje ek...

Semua yang aku nyatakan di atas korang ye kan je la ek...hehe..

Member yang aku nak ajak angkat bakul skali...

1) Che Ros 

Jom la beramai-ramai bergabung menjadi blogger yang perasan chomel..ekeke...
Banyak hadiah2 menarik...
Tarikh tutup segmen ni 31hb Disember 2012


8 comments:

Mimie said...

selamat bersegmen

intan akma said...

@Mimie
TQ jom la join ;)

shasha yacob said...

nampaknya rajin bersegmen ya. hihihi

Mrs Velentine said...

good luck

Intan Akma said...

@shasha yacob
try luck ;)

Intan Akma said...

@Mrs Velentine
macih ;)

mailey jayley said...

Singgah ! Mailey dari segmen yg sme . . jum singgah blog baru Mailey :) http://aries-pinky.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-comel.html

Intan Akma said...

@mailey jayley
TQ

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink