Wednesday, 26 December 2012

DeMaM CaMpAk RuPaNyEr...

Patutla Amni demam haritu
Nak kene demam campak rupanyer

Muka Amni bertompok merah

Alhamdulillah masa Amni kene demam campak ni family mertua aku ada kat KL sampai cuti Christmas

Nasib baik diorang ade tolong tengokkan Amni

TQ Mak, Mak Tam Siti & Che'Ain ;)

Nasibla Amni kene tak seteruk Faris dulu
Faris dulu kene demam campak masa 7 bulan
Lagi teruk.. Kesian Abang...
Tebalkan tompok merah kat muka abang tu
Tapi walaupun abang teruk macam tu die OK jer...Tak macam adik. Tersangatlah tidak berdaya budak tu..hehe

Tak kisahla..Yang penting semoga anak-anak mama sihat selalu...


12 comments:

jaa jaa said...

ala, ciannya.. moga cepat sembuh...

Farah Waheda Wahid said...

ala ciannya dia... ermm...mama saya cakap kalau budak2 tecik kena demam campak, carik daun bambu dan mandikan dengan air daun bambu...

semoga si comel cepat sembuh yer... In Shaa Allah... Aminnn...

Aziela said...

Kesiannya tengok 2-2 orang nie...

Intan Akma said...

@jaa jaa
TQ aunty jaa jaa

Intan Akma said...

@Farah Waheda Wahid
tu lah kene balik kg carik daun tu la kan

Intan Akma said...

@Aziela
betul tu

Mimie said...

demam campak ke?Intan jer try carik kemuncuk lepas tuh bakar kat apa2 bekas..nti asapkan kat anak...lepas tuh bg die minum air kelapa n mandikan dgn air kelapa..insyaALLAH campak akan hilang..kne rjin amalkan..

Intan Akma said...

@Mimie
cop!!kemuncuk tu aper?hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ala siannya dia..moga cpt sembuh yer sayang

Intan Akma said...

@Wanieys a.k.a IbuQalief
TQ aunty wanieys

Mrs Velentine said...

siannya..semoga cepat sembuh

Intan Akma said...

@Mrs Velentine
TQ aunty semua sebab doakan Amni

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink