Thursday, 27 December 2012

JaLaN-JaLaN @ GeNTiNg

Cuti Christmas haritu kan keluarga mertua aku datang KL
So, sebelum diorang bertolak balik ke Penang, diorang kate nak jalan-jalan ke Genting petik strawberry (dalam hati aku bukan ke orang petik strawberry kat Cameron???hehe...) 

Rupa-rupanya memang ader...haha..nampak sangat tak tau nyer...
So tengok je la gambar kami di sana...
Aku tak petik pon buah strawberry tu, aku beli yang dah siap pack..haha..pemalas punye orang..
Faris masamnyer muka...

Amni muka tak larat
Abang pakai tarik ajer leher adek tu
Dari kiri: Syuib (Laki Ti), Ti (Adek En. Suami), Mak, Imran (Anak Ti), Adek Di (Adik bongsu En. Suami), Che'Ain (Adik En. Suami), Aku, Faris, Amni & Syaqir (Anak Ti)







Ingatkan lepas pegi strawberry park tu nak naik genting theme park..sekali kami tak tau nak masuk kat mana...(hehe..buat malu ajer laki aku nih@ aku skali lah...)
Kabus tebal giler sampai kan signboard pon tak nampak... Theme park tu dah nampak dah tapi tak jumpa tempat parking..haha...

Last-last patah balik...
Sebelum tu posing dulu kat kabus tebal..ekeke...



Amni terseksi plak nampak pusat
Bukan main abang sengeh...


5 comments:

Tihara said...

teringin jugak nk tengok stoberi genting..insha Allah, one day :)

Intan Akma said...

@Tihara
pegila jenjalan, dalam tu bukan ada strawberry je, bunga ade, cendawan ade..

Mimie said...

seronoknye jln jln kat sana...

Intan Akma said...

@Mimie
seronok..sejuk... ;)

QasehnyaRania said...

belom penah tgk strawberi gentig :D

sellau naik pergi njoy je..hihi

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink